THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

for KYBEROS..


..καποτε,5-6 τσογλανακια μπηκαμε σε ενα τρενο απο την καλαματα για να παμε σε ενα χωριο εκει κοντα,στις οχθες ενος ποταμου που γινοταν μια συναυλια.διαλεγμενοι ενας κ ενας ο καθενας μας,με την τρελλα που κουβαλαγαμε καναμε τα δικα μας!
καποιος απο ολους μας εκεινη την μερα ειχε λιγη παραπανω ρεντα κ αφου καταφερε να σπασει τα νευρα μιας ολοκληρης παρεας παιδιων στον σταθμο,αγνωστων σε μας,που ενω προσπαθουσαν να πουν ανεκδοτα,πεταγοταν συνεχεια λεγοντας "α!για αυτο που τελειωνει ετσι κ ετσι λες?κ ο αγνωστος επεμενε ο κακομοιρος,κ παλευε να πει κ αλλο ανεκδοτο,αλλα ο σπαστικος παραμονευε κ ξαναπεταγοταν λεγοντας "ααα!!!κ αυτο το ξερω!!που γινεται το ταδε κτλ!!"...ε τελικα μετα απο πολλα γελια τους αφησαμε!
ολη την μερα ομως ο ιδιος τυπος ειχε πολλα προαισθηματα!!που μπορει κ να βγηκαν αληθινα...!
το συμπερασμα απο ολα αυτα ειναι οτι χαρη σαυτες τις εμπειριες δεν θα ξεχασω αυτο το συγκροτημα,κ χαρη σαυτο το συγκροτημα δεν θα ξεχασω αυτες τις εμπειριες!!γενικα ειναι απο τα συγκροτηματα που ανηκει κ αυτο στο παρελθον!τοσο το καλυτερο για να μας το θυμιζει..
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ λοιπον λεγονται κ ειναι η σειρα τους να τους ακουσουμε σαυτο το αφιερωμα που τελικα θα κρατησει λιιιιιγο παραπανω απο τις αρχικες εκτιμησεις...

1 σχόλιο:

Kyberos είπε...

Το περιμεν αυτο το αφιερωμα...
Μου αρεσε που ησουν αναλυτικοτατος και παραστατικοτατος για την υπεροχη βραδια που περασαμε στην συναυλια διπλα στο ποταμι!!!

Το ανεκδοτο με τον τυφλο το ξερεις?