THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

10/10/07-....


..μπηκαμε στον οκτωβρη,κ ξαναγραφω μετα απο πολυ καιρο.υπηρχαν φορες που ηθελα να ασχοληθω με καποιο θεμα στο "my way".εγιναν πολλα!!ηθελα να βρισω για αυτη την ηλιθια κοντρα γιωργου-βαγγελη αλλα κουραστηκα ηδη αρκετα με αυτο το θεμα απο τις ειδησεις των καναλιων...
ηθελα να βρισω για την αλλη ηλιθια κοντρα που εχουν οι γιατροι σχετικα με το ποιος κ γιατι κ αν επρεπε να ανοιξουν τον χριστοδουλο!!!τι να πρωτοπεις ομως για αυτους τους πεινασμενους,δηθεν διασημους,δηθεν γιατρους???
ηθελα να βρισω για την αναμενομενη κοντρα που δυστυχως δεν την εχουμε δει ακομα σε ολο το μεγαλειο της,εχει ακομα πολλα επεισοδια,σχετικα με την διαδοχη του χριστοδουλου!!!θα φανε τα μουσια τους για το ποιος θα ντυθει με χρυσαφι,ποιος θα εχει τις λιμουζινες κ ποιος θα κραταει τα χρυσα μπαστουνια που αλλου θα ηθελαν να τα βαζουν κ αλλου τα βαζουν!!!!
οσο για τον χριστοδουλο τωρα ειναι ειναι ενας παππουλης που πεθαινει κ πρεπει να τον αφησουν ησυχο τουλαχιστον μεχρι τοτε!!!οσο για πριν,η αποψη μου δεν ειναι κ η καλυτερη για εναν κωλογερο ντυμενο με χρυσαφι που δηλωσε πως δεν ηξερε το ξυλο της χουντας κ γιατι εκεινες τις μερες...διαβαζε!!!
ηθελα να βρισω για το θεμα της Μαριον Τζοουνς,που τελικα δεν ξερω ποιος ειναι ο υπευθυνος!!αυτη που τα παιρνει για να γινει γνωστη κ να την θυμομαστε σαν υπεραθλητρια?οι εταιριες που τους υποχρεωνουν να τα παιρνουν??ή τελικα εμεις που τους εχουμε σαν ινδαλματα κ ζηλευουμε τις ικανοτητες τους κ την δυναμη τους??ας παει στην θανου λοιπον το χρυσο που ηταν "καθαρη" τοτε!!!!πεντακαθαρη!!!!οπως στην Αθηνα....!!!!!
ηθελα να μην βρισω αλλα να πω για τον ανθρωπο-επαναστατη ΤΣΕ που περασαν 40 χρονια απο τον θανατο του..αλλα αυτος ο μυθος σιγουρα δεν θα πεθανει ποτε!!!παντα θα τον θυμομαστε κ παντα φωτογραφιες του θα κοσμουν τους τοιχους των δωματιων μας κ θα μας εμπνεουν!!!διαβαστε τους υπεροχους στιχους απο το υπεροχο τραγουδι "ΤΣΕ" του Μανου Λοιζου...!μολις το βρω θα το ακουσετε!!!δυστυχως το εχω μονο σε μια παμπαλαια σκονισμενη κασετα...



Στίχοι: Μάνος Λοΐζος
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Πρώτη εκτέλεση: Μάνος Λοΐζος
Άλλες ερμηνείες: Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Μια φωτογραφία σου ήρθε και σε μένα
Μια φωτογραφία σου απ' τα ξένα

Απ' αυτές που κρατάν οι φοιτητές
Απ' αυτές που ξεσκίζει ο χαφιές
Απ' αυτές που κρεμάν οι φοιτητές
Στην καρδία τους
Τσε Γκεβάρα
Τσε Γκεβάρα
Τσε-ε-ε-ε-ε-ε, ε-ε-ε-ε-ε
Τσε Γκεβάρα

Κλείσε το παράθυρο
Σφάλισε τις πόρτες
Τρέμω για τον άνθρωπο
Με τις μπότες

Τι ζητά και στους ίσκιους περπατά
Τι ζητά και για σένανε ρωτά
Τι ζητά και το σπίτι μας κοιτά
Κάθε βράδυ
Τσε Γκεβάρα
Τσε Γκεβάρα
Τσε-ε-ε-ε-ε-ε, ε-ε-ε-ε-ε
Τσε Γκεβάρα

Τόσα τριαντάφυλλα
Τα 'καψε το χιόνι
Αχ αυτή η άνοιξη
Με ματώνει

ηθελα να πω για την νικη του ΘΡΥΛΟΥ μεσα στο σπιτι της ΒΕΡΝΤΕΡ κ για μια νεα εποχη που ανοιγει για την ομαδα μου...
ηθελα να πω για το ωραιο καινουριο κειμενο που διαβασα στο blog της φιλης μου cat σχετικα με την φοιτητικη ζωη!!!πραγματικα μαρεσε πολυ...
ηθελα να πω για το βιντεακι που εχει βαλει στο blog του ο Σωτος σχετικα με την Τ.Ε!!!οσοι καταλαβαν καταλαβαν!!!!εσκασα στα γελια μολις το ξαναειδα!!!!
ηθελα να πω για τις καινουριες φωτογραφιες που ειδα στις σελιδες του kyberou στο flickr με την πορεια που χαραξε η μηχανη του σε μια στροφη στην εθνικη!!πολυ ωραια ιδεα!!!
....ε λοιπον δεν λεω τιποτα!!!

3 σχόλια:

__cat__ είπε...

i'm back kai ...ap'oti vlepw den eixes pragmata na peis...!!!!

-gia ton Xristodoulo to mono pou prepei na leme einai na iremisei kai na min talaipwrithei peraiterw, opws tha to eyxomastan kai gia kathe allo synanthrwpo mas. To ti ekane kai ti den ekane kata ti diarkeia tis xoudas de nomizw oti exei twra pia kapoio noima.

-gia ton hgeti-eidwlo ta logia einai peritta .. i photo pou apeikonizei to proswpo tou exei anakyrixthei ws i pio grafikh kai pagkosmiws anagnwrisimh photo tou 20ou aiwna, i opoia kosmei kathe logis gadjet. einai loipon travigmeni apo ton Alberto Korda to 1960, otan o Che itan 31, kata ti diarkeia mias khdeias enos thymatos tis ekriksis Coubre.

- xairomai poly pou su arese to neo mou post!

ps: no comments gia tin aniari politiki kokoromaxia.

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

Ποιος να μου το λεγε δεκα χρονια πριν οτι θα αδημονουσα να διαβασω το επομενο πολιτικο-κοινωνικο σου σχολιο!?!?!??!

Τα συγχαρητηρια μου!

dio.. είπε...

..ε δεν περασαν κ 10 χρονια απο τοτε που τα λεγαμε αναμεσα απο δρακουλινια,γαριδακια,τσιγαρα κ σοκολατες...!!!!!χαιρομαι που γυρισες απο την ιθακη...σου!!!